AEGON lanseaza in Romania - exclusiv prin MBI - cea mai ieftina asigurare de sanatate | Asigurare casco , asigurari casco, calculator casco

AEGON lanseaza in Romania - exclusiv prin MBI - cea mai ieftina asigurare de sanatate

sigla aegon

MBI - MarketingBeratung International - concernul financiar numarul 1 in Europa de Est si in Romania - este reprezentantul exclusiv al produselor Aegon in Romania. Astfel ca puteti beneficia de cele mai bune produse Aegon numai prin reprezentantii MBI din tara.


Aegon lanseaza Aegon Vital in Romania - asigurarea de sanatate cu polita cea mai mica. Aegon Vital este un nou produs Aegon aflat in portofoliul MBI Romania si se adreseaza clientilor care doresc o sursa sigura pentru plata serviciilor medicale (in cazul aparitiei unei boli) sau celor care doresc sa asigure viitorul celor dragi in cazul aparitiei unei boli.


Aegon Vital este asigurarea de sanatate si viata care acopera doua mari riscuri: boala si accidentul. Sunt asigurate prin aceasta polita plata spitalizarii, plata interventiilor chirurgicale, convalescenta si decesul.


Aegon Vital vine in doua variante de produs: Aegon Vital pentru accident si Aegon Vital pentru Boala. Aegon Vital pentru accident acopera urmatoarele riscuri: spitalizare din accident, chirurgie din accident, deces din orice cauza plus convalescenta din accident. Aegon Vital pentru Boala acopera: spitalizare din accident sau boala, chirurgie din accident sau boala, deces din orice cauza plus convalescenta din accident.


Aegon Vital protectie pentru accident are o polita de doar 200 RON (pachet de baza) plus 80 RON (pachetul suplimentar) iar Aegon Vital protectie pentru accident si boala are o polita de doar 400 RON (pachet de baza) plus 80 RON (pachet suplimentar).


Ceea ce este unic pe piata asigurarilor din Romania este faptul ca aceasta polita (ca toate produsele oferite prin MBI) este valabila nu doar in Romania ci si in strainatate.


Pentru mai multe detalii despre produs si despre compania MBI - MarketingBeratung International vizitati www.mbi.eu.