Aflati acum pe ce loc este compania dumneavoastra in Topurile Regionale si Judetene 2010! | Asigurare casco , asigurari casco, calculator casco

Aflati acum pe ce loc este compania dumneavoastra in Topurile Regionale si Judetene 2010!

Cel mai asteptat eveniment al anului, Gala Premiilor Pietei

Asigurarilor, acordate de Revista PRIMM - Asigurari & Pensii,

continua traditia, rasplatind si in acest an performantele companiilor

de asigurari si de brokeraj la nivelul celor 8 Euroregiuni ale

Romaniei. Va invitam deci sa accesati clasamentele Regionale si

Judetene pentru a vedea pe ce loc se situeaza compania dumneavoastra la nivelul fiecarei regiuni de dezvoltare si al fiecarui judet.

Clasamentele regionale pe baza carora vor fi acordate Premiile Judetene si Premiile Regionale la Editia 2011 a Galei Premiilor Pietei Asigurarilor sunt disponibile

Pentru detalii privind Gala Premiilor Pietei Asigurarilor Editia 2011

Diplomele vor fi acordate sucursalelor si agentiilor companiilor aflate pe primele 5 locuri in Topurile Judetene de asigurari generale, de viata si de brokeraj in asigurari. La nivel Regional, vor fi premiate sucursalele si agentiile companiilor aflate pe primele 3 locuri, atat pentru asigurari generale, cat si pentru asigurari de viata si brokeraj in asigurari.

Ceremonia acordarii tuturor acestor premii va avea loc la Hotelul RADISSON Blu din Bucuresti, luni, 21 martie 2011. Gala Premiilor Pietei Asigurarilor este un eveniment de traditie, marca si tinuta, care celebreaza, de 11 ani, excelenta in domeniul asigurarilor.