Ai CASCO la Omniasig? | Asigurare casco , asigurari casco, calculator casco

Ai CASCO la Omniasig?

sigla Omniasig

Daca ai asigurare casco la Omniasig sau ai avut asigurare casco la ei te rugam sa ne impartasesti si noua experienta ta.

Spune-ne daca ai avut parte de profesionalism din partea lor sau daca ai avut probleme in caz de dauna .... sau oricand ai comunicat cu ei.


Deci......ii recomanzi sau NU?

admin forum

Eu sunt sigur ca ai perfecta dreptate...ca nu erai asa de suparat degeaba. dar te rog sa nu mai scrii cuvinte vulgare ca sa imi dai mie de lucru, Ca presupun ca nu cu mine ai ceva ci cu "prietenul" tau Branescu.
Numai bine!

admin forum

Salut,
In primul rand nu reprezint un asigurator sau un broker...deci nu as avea nici un motiv sa sterg comentariile legate de nemultumirea fata de ei.
Am sters acele postari pentru ca, asa cum am scris intr-un comentariu mai devreme, continea cuvinte obscene. Atata timp cat se vorbeste civilizat , mi-e mult mai usor sa moderez acest forum, decat sa stau sa sterg zilnic posturi care nu se potrivesc din punct de vedere al limbajului.
Iti las adresa mea de mail daca vrei sa discutam in privat. ionut@exn.ro

Multumesc,
Admin

admin forum

Salut,
In primul rand imi cer scuze daca ti-am sters postul...care daca intr-adevar nu continea cuvinte vulgare, probabil l-am sters din greseala.
Acum, legat de utilitatea acestui site, hai sa descriu in cateva cuvinte structura si continutul lui.
Daca intr-adevar vrei sa inchei o polita CASCO in primul rand trebuie citit "blocul" din stanga sus numit "Totul despre casco" unde gasesti informatii utile despre acest tip de polita.In partea din dreapta mai jos am incercat sa intocmim o lista cu sediile asiguratorilor in functie de judete pentru a va fi mai usor sa ii gasiti daca aveti nevoie.
Faptul ca nu ai gasit nimic sa te atraga la o anumita societate nu reprezinta problema noastra, fiecare alege in functie de pret, despagubiri, referinte, fidelizarea clientului...etc.NU PROMOVAM NICI O SOCIETATE.Toate sunt privite in mod egal de catre noi, lasand vizitatori sa isi posteze experientele avute cu ei.
Incercam sa updatam continutul acestui site cu stiri si mai nou am implementat un formular care sa ofere posibilitatea trimiterii unei cereri de oferte la care 1,2 sau poate chiar mai multi brokeri sa va raspunda.
O zi excelenta si imi cer scuze pentru acel post!

admin forum

Nu d-le Patrascu , nu din aceasta cauza sunt sterse comentariile dvs. Eu moderez acest forum si a luat fiinta tot din cauza intamplarilor mai putin fericite in colaborarea cu anumiti asiguratori.
Comentariile dvs sunt sterse datorita libmajului OBSCEN folosit. Nu am nimic cu comentariile dvs dar va rog cu amabilitate sa folositi cuvintele cu atentie, astfel o sa va citim comentariile mai cu atentie si chiar pana la capat fiind convinsi ca spuneti ceva real legat de nemultumirea fata de o anumita situatie sau un anumit asigurator.
Va multumesc pt intelegere.