Asigurari RCA online, acum si pentru clientii corporate | Asigurare casco , asigurari casco, calculator casco

Asigurari RCA online, acum si pentru clientii corporate

rca

Fiind una dintre metodele cele mai eficiente in aceasta perioada nefavorabila din punct de vedere economic, vanzarile online vin cu noutati si promotii in mediul virtual. Si, daca pana acum acestea erau destinate exclusiv segmentului de retail, iata ca a venit si vremea companiilor sa beneficieze de acest tip de tranzactii. Astfel, de ieri, 30 iunie, ALLIANZ Direct, unul dintre canalele de distributie online de asigurari de pe piata din Romania, isi mareste portofoliul de produse online cu asigurarea RCA pentru persoane juridice.

"Acest produs este special conceput pentru companiile mici si mijlocii, neexistand un numar minim sau maxim de masini ce poate fi asigurat prin intermediul ALLIANZ Direct. RCA-ul poate fi platit online si intra in vigoare in 24 de ore, iar decontarea se poate face in contabilitate folosind polita RCA (copia acesteia se poate obtine direct din contul creat pe site). Se poate achita si in varianta offline, polita RCA intrand in vigoare dupa 5 zile de la data emiterii-cumpararii, iar decontarea se poate face atat cu copia RCA-ului, cat si cu copia chitantei aferente platii acestuia", a precizat compania.

De asemenea, polita RCA va sosi in original, prin curier, la sediul persoanei juridice, fara alte costuri suplimentare, iar cumpararea poate fi efectuata si telefonic, la numarul de Call-Center 021-9798, plata urmand a fi efectuata de catre client (online sau offline).

Grupul ALLIANZ a infiintat ALLIANZ Direct New Europe in 2006, dupa ce a decis sa se orienteze pe retail si sa ofere clientilor prima platforma online pan-Europeana prin intermediul careia se pot achizitiona direct produse de asigurare in Europa Centrala si de Est.

In noiembrie 2008, ALLIANZ Direct si-a extins aria de acoperire si in Romania. www.allianzdirect.ro este adresa la care publicul din Romania poate incheia online polite de asigurare emise de ALLIANZ-TIRIAC, iar produsele care pot fi achizitionate prin aceasta metoda sunt: asigurarile CASCO si de calatorii in strainatate, destinate exclusiv persoanelor fizice, si asigurarile RCA, care se adreseaza, incepand de ieri, si clientilor corporate.