Asiguratorii aduc inspectori din teritoriu pentru gestionarea daunelor datorate inundatiilor | Asigurare casco , asigurari casco, calculator casco

Asiguratorii aduc inspectori din teritoriu pentru gestionarea daunelor datorate inundatiilor

inundatii

Dezghetul si ploile abundente din ultima perioada au cauzat daune semnificative locuintelor si bunurilor populatiei, atat in mediul urban, cat si in cel rural. Drept urmare, despagubirile platite de companiile de asigurare pe segmentul de property au crescut exponential, mai ales in mediul urban.

In acest context, asiguratorii s-au vazut nevoiti sa aduca inspectori de dauna din teritoriu pentru a face fata numarului mare de reclamatii ale clientilor din capitala. "Riscul de inundatie este cel mai frecvent in mediul urban, solicitarile asiguratilor fiind in crestere semnificativa in ultimile doua luni", ne-a declarat un inspector de daune.

Majoritatea companiilor de profil din Romania ofera pachete avantajoase de asigurari facultative de locuinta, avand o acoperira larga a celor mai frecvente riscuri care pot afecta atat locuinta, cat si bunurile. Pretul unei astfel de asigurari este foarte accesibil, variind intre 20 si 150 EUR/an, in functie de riscurile cuprinse.