BCR Asigurari implineste 9 ani de la infiintare si lanseaza "Primul RCA care iti arata drumul" | Asigurare casco , asigurari casco, calculator casco

BCR Asigurari implineste 9 ani de la infiintare si lanseaza "Primul RCA care iti arata drumul"

Sigla BCR

BCR Asigurari VIENNA Insurance Group a lansat campania RCA 2010-2011, sub genericul "Primul RCA care iti arata drumul". Oferta presupune posibilitatea de achitare a politei de asigurare in 6 rate egale cu dobanda 0% pemtru persoanele fizice, posesoare ale unui card de credit BCR, care achizitioneaza o asigurare RCA cu valabilitate de un an. De asemenea, clientii care vor incheia o asigurare RCA pe un an, au posibilitatea participarii la un concurs cu tragere la sorti avand ca premiu un sistem GPS.

In acelasi timp, BCR Asigurari VIG, care implineste pe 19 decembrie 9 ani de la infiintare, ofera o reducere aniversara de 9% pentru orice asigurare incheiata in ziua de 20 decembrie 2010, tuturor clientilor care viziteaza sucursalele sau agentiile BCR Asigurari VIG din toata tara.

Totodata, compania acorda o reducere aniversara de 9% pentru orice asigurare incheiata in zilele de 20, 21, 22, 23, 24 decembrie 2010, clientilor care viziteaza cele 4 noi sucursale din Bucuresti.

Acestea vor fi inaugurate in data de 20 decembrie, astfel: Sucursala sector 1 - Calea Plevnei, nr. 90-92, bl.10F - 10 E, sect. 1; Sucursala sector 3 - B-dul. Barbu Vacarescu, nr. 80; Sucursala Victoriei - Sos. Nicolae Titulescu, nr. 119, bl. 3, parter, sect. 1 si Sucursala Sector 4 - Calea Vacaresti, nr. 201, bl. 87, parter.

BCR Asigurari VIENNA Insurance Group a fost infiintata in 19 decembrie 2001 ca parte a Grupului Banca Comerciala Romana, primul grup financiar care a aplicat cu succes conceptul modern de one stop shop si reprezinta una dintre cele mai tinere subsidiare ale VIG liderul pietei asigurarilor din Europa Centrala si de Est.

Misiunea pe care ne-am asumat-o este aceea de a stabili relatii de parteneriat cu clientii nostri, oferind in acelasi timp angajatilor si colaboratorilor BCR Asigurari Vienna Insurance Group posibilitatea de a se afirma profesional. BCR Asigurari Vienna Insurance Group isi priveste relatia cu clientii sai ca pe una reciproc avantajoasa, iar efortul sustinut si seriozitatea indeplinirii angajamentelor asumate pot transforma aceasta legatura intr-un parteneriat de lunga durata", a declarat Mihai TECAU, Presedintele BCR Asigurari VIG, cu privire la acest moment aniversar.

De la inceputul activitatii si pana in prezent, asiguratorul a cunoscut o serie de transformari atat din punctul de vedere al structurii actionariatului cat si al strategiei adoptate. In toti acesti ani, BCR Asigurari s-a situat permanent in topul primelelor 5 companii de asigurari, pe segmentul asigurarilor generale.