BCR Asigurari lanseaza o polita pentru microintreprinderi si PFA | Asigurare casco , asigurari casco, calculator casco

BCR Asigurari lanseaza o polita pentru microintreprinderi si PFA

Sigla BCR

BCR Asigurari, in parteneriat cu BCR, lanseaza o polita de asigurare pentru microintreprinderi si persoane fizice autorizate (PFA), care acopera riscul privind bunurile, raspunderea civila si chiar pierderile financiare generate de intreruperea activitatii, a anuntat banca.

Polita ofera planuri de acoperire cu limite de raspundere prestabilite intre 25.000-250.000 EUR si este disponibila fara o evaluare complexa a riscurilor ori analiza situatiei financiare, se arata in comunicat.

Asigurarea Antreprenor Plus se adreseaza clientilor microintreprinderi si PFA inregistrate in Romania care desfasoara cu precadere activitati de comert, constructii/montaj, transporturi ori prestari servicii.

"Protectia oferita de un astfel de produs este cu atat mai importanta intr-o perioada dificila, cum este cea pe care o traversam, in care si protejarea a ceea ce s-a obtinut prin dezvolarea afacerii este la fel de important, precum este interesul pentru cresterea afacerii. Asigurarea Antreprenor Plus (...) poate asigura atat patrimoniul asiguratului, cat si pierderea de profit brut generata de intreruperea activitatii", a declarat Directorul Executiv al Directiei Dezvoltare Afaceri si Produse Retail al BCR, Sorin MITITELU.

BCR are in prezent o retea de 665 de unitati de retail, pentru populatie si microintreprinderi, precum si 48 de centre de afaceri corporate, dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari.