Ce e de facut in caz de furt total? | Asigurare casco , asigurari casco, calculator casco

Ce e de facut in caz de furt total?

hot furt

- Anuntati in cel mai scurt timp posibil unitatea de politie in raza careia ati constatat dispariatia automobilului.

- Depuneti plangere si cereti numar de inregistrare al cererii. NU scriteti declaratia la dictarea politistului, scrieti cu cuvintele dvs, cat mai detaliat, faptele asa cum s-au intamplat si cum le-ati constatat dvs. NU plecati din unitatea de politie fara acest numar de inregistrare.

- Anuntati in cel mai scurt timp posibil asiguratorul. Folositi in acest sens fax, email, mesaj pe robot telefonic, orice metoda este utila si necesara.

- Asigurati-va ca detineti in original: toate cheile masinii, toate telecomenzile alarmei, cartea de identitate a masinii.

- La asigurator se va prezenta proprietarul masinii furate, un imputernicit al acestuia sau delegatul firmei (dupa caz).

- Dupa cca. 2 luni de la eveniment, societatea de asigurari va transmite (prin intermediul dvs.) o solicitare oficiala de informare din partea politiei privind situatia dosarului de investigatie.

- Dupa cca. 3 luni de la eveniment, polita va emite un raspuns oficial ca dosarul nu este rezolvat (evident, doar daca nu s-a intamplat contrariul) si faptasul nu a fost identificat, raspuns care va ajunge tot prin grija dvs. la asigurator.

- Asiguratorul va va plati suma rezultata din scaderea din SA a fransizei aplicabile si a ratelor ramase de achitat in polita.