EXIMASIG Romania si-a extins activitatea pe 6 noi clase de asigurari | Asigurare casco , asigurari casco, calculator casco

EXIMASIG Romania si-a extins activitatea pe 6 noi clase de asigurari

Compania de Asigurari Reasigurari EXIM Romania (EXIMASIG Romania), al carei actionar majoritar este EximBank, a primit din partea CSA autorizarea pentru practicarea a sase noi clase de asigurari. Astfel, compania, care oferea pana acum exclusiv asigurari de credite si garantii, poate subscrie riscuri pe urmatoarele clase de asigurari: accidente si boala (inclusiv accidente de munca si boli profesionale), bunuri in tranzit, incendiu si calamitati naturale, alte bunuri, raspundere civila generala si pierderi financiare.

"Extinderea claselor de asigurari practicate reprezinta o etapa fireasca pe cursul dezvoltarii companiei si o consecinta a semnalelor primite din partea clientilor nostri. Acum le putem oferi produse cu o acoperire completa, fara ca acestia sa mai fie nevoiti sa isi segmenteze riscurile. In acest mod, venim in sprijinul exportatorilor carora le vom putea asigura, pe langa riscul de neplata la extern, ca pana acum, si marfa transportata. De asemenea, un client din domeniul constructiilor, care participa la o licitatie, poate sa incheie nu doar asigurarea de garantie de participare la licitatii, ci si asigurarea de tip "Toate riscurile" pentru lucrarile de constructii si raspunderea constructorului", a declarat Radu FRINCU, Presedinte al Directoratului EXIMASIG Romania.

Produsele companiei de asigurari EXIM Romania se adreseaza companiilor care activeaza in domeniul productiei de bunuri, transporturilor, prestarilor de servicii, constructiilor, celor din industria IT, precum si firmelor exportatoare.