GENERALI Romania creste cu 30% pe segmentul asigurarilor de locuinte | Asigurare casco , asigurari casco, calculator casco

GENERALI Romania creste cu 30% pe segmentul asigurarilor de locuinte

Sigla Generali

Societatea de asigurare GENERALI Romania a inregistrat o crestere de 30% in primele 9 luni ale anului precedent pe segmentul asigurarilor facultative de locuinte, totalizand prime brute subscrise in valoare de 32,3 mil. lei. In acelasi timp, pe aceasta clasa au fost platite daune de 3,4 mil. lei, fata de 2,7 mil. lei in perioada similara a anului precedent.

Potrivit lui Razvan POPESCU, Sef Serviciu Asigurari Generale, "fata de anii trecuti, cand aceasta piata a fost impulsionata de credite si finantari, in acest an promovarea s-a realizat in mare de catre campaniile de asigurare dar si de catre autoritati, care au sustinut introducerea obligativitatii asigurarilor de locuinte".

In acest sens, GENERALI a lansat o ampla campanie de promovare si un nou produs de asigurare de locuinta, care presupune o acoperire completa de riscuri, fara fransiza si fara limita maxima de despagubire pentru cele mai frecvente riscuri.

Totodata, Razvan POPESCU apreciaza ca "introducerea obligativitatii asigurarii locuintelor va contribui la educarea populatiei in privinta protejarii impotriva dezastrelor a bunurilor pe care le detin". Odata cu introducera acestora in 2010, "majoritatea asiguratorilor vor face eforturi pentru dezvoltarea acestei linii de business, pentru ca este o piata cu potential, si probabil cresterea inregistrata in 2009 va fi mentinuta si in 2010, poate chiar depasita", a declarat acesta.