OMNIASIG si PILKINGTON au inaugurat primul service rapid | Asigurare casco , asigurari casco, calculator casco

OMNIASIG si PILKINGTON au inaugurat primul service rapid

sigla Omniasig

"OMNIASIG doreste sa ofere facilitati suplimentare si

servicii de inalta calitate, reducand totodata timpul de reparare si constatare

a daunelor. Evenimentul de astazi si parteneriatul cu PILKINGTON

vin sa reconfirme orientarea noastra catre client si dorinta de a veni in

intampinarea nevoilor sale",  a declarat, in

cadrul conferintei de presa, Constantin TOMA, Presedinte, OMNIASIG."Astfel, asiguratii care au suferit o dauna la oricare geam al autoturismului vor putea acum ca in aceeasi zi sa deschida dosarul de dauna si sa isi repare pe loc autoturismul in cadrul service-ului rapid PILKINGTON", se mentioneaza in comunicatul remis de OMNIASIG.

PILKINGTON Automotive Romania este liderul national in importul, distributia si montajul geamurilor auto, avand o retea nationala de 25 de ateliere de montaj. Service-ul rapid inaugurat acum face parte din strategia de adaptare a serviciilor companiei la cerintele partenerilor societati de asigurare. Compania este membra a grupului NSG, unul dintre liderii mondiali in productia de sticla si furnizor de prim montaj de parbrize auto pentru majoritatea marcilor existente.

OMNIASIG activeaza pe piata asigurarilor din Romania din anul 1995. Din 2005, compania a devenit membra a grupului austriac VIENNA Insurance.
Afacerile consemnate anul trecut in Romania de VIG au totalizat 536 mil. EUR, cu 12,8% sub nivelul realizat in 2009, de 614,8 mil. EUR.