Piata internationala de brokeraj in asigurari se reuneste cu prilejul Conferintei Internationale de Intermediere in Asigurari | Asigurare casco , asigurari casco, calculator casco

Piata internationala de brokeraj in asigurari se reuneste cu prilejul Conferintei Internationale de Intermediere in Asigurari

conferinta asigurari

Luni, 28 martie a.c., se da startul primei editii a Conferintei

Internationale de Intermediere in Asigurari, organizata de Media XPRIMM

si Istanbul Underwriting Center, care se va desfasura timp de doua zile

la Istanbul. Evenimentul constituie un prilej pentru lideri si

specialisti ai intermedierii in asigurari din intreaga lume de a se

reuni si de a discuta pe marginea celor mai importante subiecte din

activitatea specifica acestui domeniu.

Efectele crizei economice care au marcat intreaga lume, schimbarile de perceptie a clientilor fata de produsele de asigurare, precum si noile directive europene care reglementeaza activitatea de brokeraj in asigurari constituie cateva dintre aspectele care preocupa in acest moment piata de profil si care vor fi dezbatute in cadrul Conferintei.

Un subiect care va genera discutii importante il constituie modificarile la care se lucreaza de ceva timp pentru Directiva privind Intermedierea in Asigurari (IMD1).

"La sfarsitul acestui an va veni propunerea de modificare a IMD si, pana in 2014-2015, va trebui sa respectam noua directiva, ceea ce inseamna ca este mult de munca in piata intermediarilor, in general, si in Romania, in special", a declarat Ionel DIMA, Vicepresedinte, AVUS Group, companie care este Partener Principal al Conferintei Internationale de Intermediere in Asigurari.

Partener Principal al Conferintei este si CERTASIG, una dintre companiile romanesti de asigurari care acorda o importanta deosebita relatiei cu brokerii.

"CERTASIG are incredere in succesul colaborarii cu societatile de brokeraj in asigurari. Cautam mereu sa lansam produse adaptate nevoilor actuale ale clientilor nostri, care sa ofere brokerilor o reala oportunitate de a-si diversifica portofoliul cu produse profitabile", a declarat recent James GRINDLEY, Director General, CERTASIG.

Conferinta Internationala de Intermediere in Asigurari este sprijinita, in calitate de Partener, si de CARPATICA Asig. De asemenea, la realizarea evenimentului au contribuit alte numeroase asociatii si uniuni ale companiilor de brokeraj din Romania, Ucraina, Rusia, Republica Moldova, Bulgaria si Belarus.

La aceasta prima editie a Conferintei si-au anuntat participarea nume importante din piata de profil reprezentand tari precum Romania, Turcia, Rusia, Bulgaria, Croatia, Siria, Grecia, Marea Britanie, Kazakhstan si nu numai.