PIRAEUS Insurance Broker lanseaza o noua platforma online

conferinta asigurari

PIRAEUS Insurance Broker lanseaza luni 5 iulie, o noua platforma online, www.piraeusinsurance.ro, prin care faciliteaza accesul clientilor la produsele de asigurare oferite de companiile partenere. Conform declaratiilor oficialilor societatii, programul informatic reprezinta o noutate in domeniul asigurarilor, destinat in special fortei proprii de vanzari, dar, totodata, si clientilor care aleg solutia de a-si incheia polita direct si beneficiaza de o conexiune la internet, fara a fi necesara deplasarea la o sucursala PIRAEUS Insurance.
Noul portal aduce beneficii importante si companiilor de asigurari care lucreaza cu PIRAEUS Insurance Broker.

"Emiterea online a politelor se face din aplicatia noastra direct in sistemele asiguratorilor, marele avantaj fiind acela ca se lucreaza centralizat, dintr-o singura aplicatie. Astfel, polita completata se salveaza simultan in ambele sisteme informatice: la broker si la asigurator, iar polita de asigurare propriu-zisa, pentru print, se transfera automat de la asigurator in sistemul informatic al brokerului, contractul fiind apoi disponibil pentru tiparire in orice moment si in orice locatie", a declarat Cristian BALANICA, Director General al PIRAEUS Insurance Broker.

"In acest fel s-au reusit eliminarea gestionarii politelor de asigurare ale diferitelor companii partenere, reducerea costurilor de curierat, suprimarea posibilitatilor de eroare in completarea contractului de asigurare si evitarea oricarei tentative de frauda in acest domeniu", a completat oficialul companiei.

Lansarea acestui tip de platforme online faciliteaza accesul clientilor din Romania la produsele companiilor de asigurari, contribuind astfel la cresterea gradului de informare cu privire la conceptul de "asigurare".