Sigla Astra

Sigla Astra

asigurare ASTRA

Salut, eu am asigurarea la Astra de 3 ani si CASCO si RCA, am avut 2 evenimente, e adevarat ca intr-unul din cazuri mi s-a cerut sa aduc si cealalta persoana implicata sa dau declaratii si alte chestii, insa, am dus masina la unul din service-urile care avea contract cu Astra ( lista e lunga asa ca ai de unde alege) si repratia a fost destul de rapida( masia era rau lovita-bara fata , spate, aripa fata, usi, oglinda..) mi-am luat masina in 7 zile.
Asa ca, pentru mine, Astra e ok

minciuni

pun pariu ca esti angajat astra.nu iti face nimeni masina in 7 zile la cate probleme ai avut,dureaza cel putin 1 luna.

contract capcana???

buna ziua,

va propun urmatoarea situatie: am incheiat o polita casco in noiembrie 2009. am platit-o de fiecare data la termen, pana in august 2010, cand a fost ultima rata. saptamana aceasta am avut un accident, iar masina se pare ca nu mai are sanse de "supravietuire". desi i-am instiintat, cei de la astra inca nu au vazut-o,nu au vrut sa se deplaseze la locul accidentului, urmeaza sa o aduc eu pe platforma si abia apoi sa o evalueze ei. totusi, cum au vazut polita, imediat mi-au spus ca nu voi primi banii pentru suma asigurata, deoarece aceasta este supraevaluata!!!!! si ca a fost o greseala a inspectorului care a incheiat polita!!!
mi s-a spus ca voi primi valoarea de piata a masinii!!! nicidecum suma pentru care eu am platit polita de-a lungul anului. este oare corect???
din punctul meu de vedere, eu am avut un contract, pe care l-am onorat, si ma astept sa nu il poata modifica ei cum doresc, in avantajul lor. gresesc oare????
ce pot face, in afara instantei, daca ei isi mentin pozitia?

va multumesc.